Header Background

Diensten

De Wild Diensten biedt zeer diverse diensten als hovenier. Of het nu gaat om een geheel nieuw tuinontwerp, een onderhoudsbeurt of nieuwe bestrating: wij staan voor je klaar. Meer weten over wat wij voor jou kunnen doen? Lees snel verder!Tuin ontwerpen

Voor het aanleggen van jouw tuin of het renoveren van een bestaande tuin, dient er eerst een ontwerp te worden gemaakt. Wij komen bij je langs, bespreken met je wat je wilt en waar we rekening mee moeten houden. Vervolgens maken we een eerste voorstel, en aan de hand van jouw feedback hierop stellen we een geheel vrijblijvende offerte op. Wil je vervolgens een volledig tuinontwerp zien? Daar zitten wel kosten aan verbonden.

Tuin aanleggen

Ben je tevreden met ons ontwerp? Of heb je zelf ideëen die je graag uitgevoerd wil hebben? Dan leggen wij de tuin zo spoedig mogelijk voor je aan. Hierbij houden wij altijd rekening met de door jou gestelde eisen. Bovendien bespreken wij de kosten vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tuin renoveren

Wil je je bestaande tuin een make-over geven? Wij kunnen je hierin een helpende hand bieden. Wij bespreken met je wat er gedaan moet worden, alvorens wij een vrijblijvende offerte opstellen. Ben je tevreden met ons voorstel? Dan gaan wij voor je aan de slag.
Tuin onderhouden

Tegen een vast uurtarief kunnen wij jouw tuin voor je onderhouden. Je kunt bij ons ook een onderhoudsabonnement afsluiten. Onder tuinonderhoud valt onder andere landschapsverzorging en grondverzet.

Bestrating

Ook voor het bestraten van een tuin, terras of oprit kun je uitstekend terecht bij De Wild Diensten. Wij bespreken je wensen met je: we bekijken de situatie, evalueren de ondergrond en kiezen met jou de mooiste stenen uit. Aan de hand van een op maat gemaakte offerte gaan wij voor je aan de slag.

Verhuur materieel

Heb je een graafmachine of shovel met ervaren machinist nodig voor jouw tuinproject? Wij beschikken over een minigraafmachine en enkele shovels, en helpen je graag verder. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen.

Vraag een offerte aan