Vragen over uw tuin? Wij regelen het!

Maandag tot en met zaterdag geopend van 7:00 – 21.00 uur

Over Hoveniersbedrijf De Wild Diensten

Hoveniersbedrijf De Wild Diensten is een hoveniersbedrijf dat is begonnen in 2016, maar wij hebben al ruim 4 jaar ervaring in ons vak.

Hoveniersbedrijf De Wild Diensten is opgericht in 2016 en is gevestigd in Heteren in de gemeente Overbetuwe en ligt tussen Arnhem en Nijmegen.

Voordat Hoveniersbedrijf de Wild Diensten opgericht was, hebben we daarvoor al 4 jaar ervaring opgedaan bij een ander hoveniersbedrijf en daarvoor ook de benodigde opleiding gevolgd.

Kwaliteit, netheid en het nakomen van afspraken staat bij ons hoog in het vaandel.

Bovendien vinden wij het contact en overleg met de klant ook een grote rol spelen vanaf het begin tot en met het einde van het project. Zo houden wij u op de hoogte van de voortgang van het project en kunnen we op tijd inspringen op eventuele nieuwe inzichten.

Hoveniersbedrijf De Wild Diensten is toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige diensten! Wij gaan pas bij u weg als u tevreden bent!

Onze werkwijze

Voorafgaand plannen wij eerst met u samen een afspraak in, zodat we de situatie en het project ter plaatsen kunnen bekijken en kunnen inschatten. Nadat wij bij u op locatie zijn geweest, gaan wij een vrijblijvende offerte op maat maken voor uw project. Nadat wij de offerte hebben toegezonden of hebben afgegeven kunt u beslissen of u akkoord gaat met de offerte.

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, gaan wij samen met u het project inplannen en de startdatum vastleggen en bevestigen.

Hoveniersbedrijf De Wild Diensten is er voor particulieren, bedrijven, instanties en verenigingen en is VCA & BHV gecertificeerd.

De voordelen van hovenierswerk zijn het buiten werken, onder de mensen zijn en snel resultaten kunnen boeken. De Wild Diensten is toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige diensten. We vinden het mooi om klanten te zien genieten van hun tuin. Wij zijn pas tevreden als de klant dat is! – Roy de Wild, eigenaar Hoveniersbedrijf De Wild Diensten

6
+

Jaren ervaring

53

Succesvolle projecten

3

Teamleden

5

Certificeringen