Vragen over uw tuin? Wij regelen het!

Maandag tot en met zaterdag geopend van 7:00 – 21.00 uur

Steeds meer mensen willen een onderhoudsvrije tuin maar wel met groen erin. Door kunstgras te gebruiken creëert u toch een mooi stukje groen in uw tuin waar u nooit iets meer aan hoef te doen. U heeft het hele jaar door een mooie groene grasmat.

Doordat er tegenwoordig veel verschillende kunstgrassen op de markt zijn, worden deze kunstgrasmatten ook steeds meer geleverd met de uitstraling van een echte grasmat.

Doordat het kunstgras tegenwoordig helemaal “echt” lijkt zie je vrij weinig verschil tussen het echte of nep. Door dat er zo veel soorten en varianten zijn kunnen wij bij u langs komen om u verschillende soorten en maten te laten zien, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat u wilt in uw tuin. Ook voor sportvelden hebben wij specialen kunstgrassen, deze zijn speciaal ontworpen om op te sporten, waarvoor deze extra degelijk zijn gemaakt. Voor speelplaatsen / schoolpleinen / speeltuinen hebben wij ook speciale ondergronden voor eventueel kinderen die zouden kunnen vallen tijden het spelen. Graag lichten wij u dit alles toe in een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie over kunstgras

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.