Vragen over uw tuin? Wij regelen het!

Maandag tot en met zaterdag geopend van 7:00 – 21.00 uur

Rondom een mooie tuin hoort natuurlijk een mooie schutting of afrastering om lekker beschut in uw eigen tuin te kunnen zitten. Omdat vaak elke tuin een eigen stijl heeft word het een mooi geheel als u uw schutting of afrastering ongeveer in dezelfde stijl maakt. Of misschien wilt u juist wel een hele andere stijl schutting eromheen plaatsen, alles is mogelijk!.

Er zijn zoveel soorten schuttingen / afrasteringen, dat het al gauw moeilijk is om een juiste keuze te maken. Hoveniersbedrijf De Wild Diensten kan u op juiste wijzen informeren en adviseren over elke gewenste schutting, of u adviseren wat voor u een slimme keuze is om te nemen.

Schuttingen worden vaak gebruikt om tuinen heen om zo beschut en prive in uw eigen tuin te kunnen zitten zonder dat u word lastig gevallen of u ergert aan buiten af.

Ook afrasteringen komen in tuinen voor, zo kan het zijn dat u bijvoorbeeld uw moesttuinen wilt afschermen zodat mensen er niet zomaar in lopen. Of misschien wilt u wel uw tuin in 2 delen met een pad er tussen en om beide tuinen een laag hek / gaas omheen zetten.

Of misschien heeft u wel een andere wens waar u een schutting / afrastering omheen wilt.

Dit alles is mogelijk bij ons, en ook over afrasteringen kan Hoveniersbedrijf De Wild Diensten u perfect informeren en adviseren door onze deskundigheid en ervaring.

Meer informatie schuttingen en afrasteringen

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.