Vragen over uw tuin? Wij regelen het!

Maandag tot en met zaterdag geopend van 7:00 – 21.00 uur

Vaak is viezigheid of aanslag op uw terras vervelend. Maar nog erger is het als de aanslag glad wordt er kans op uitglijden bestaat. Tijd om uw straatwerk schoon te maken!

Bovendien zorgen de weersomstandigheden ervoor dat uw bestrating gaat verkleuren of donker gaat worden. Of juist dat donkere bestrating of beton elementen lichter worden. Dit is vaak een grote ergernis als u uw tuin er mooi bij wilt hebben liggen.

Hoveniersbedrijf De Wild Diensten heeft meerdere opties om u terras te reinigen, schoon te maken of om onkruid tussen uw stenen uit te halen. Omdat het per steensoort verschilt wat voor een techniek of middelen je er voor kunt gebruiken, is het beste om dit van te voren bij u te komen bekijken om de situatie te beoordelen.

Weet u al hoeveel m2 en wat voor een steensoort / materiaal er gereinigd moet worden? Dan is het ook mogelijk om u via een offerte aanvraag u een prijsindicatie. Weet u dit niet? Wij komen graag bij u langs om op te meten en te kijken wat voor een soort steen / materiaal er gereinigd moet worden, zodat wij daarna u een passende offerte kunnen aanbieden.

Meer informatie over het schoonmaken/cleaning van straatwerk?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.